Jong Oranje !

Cato Lever, Dames 1 is uitgenodigd voor de trainingsgroep van Jong Oranje. Jong Oranje bereidt zich voor richting het EK (U21) dat plaatsvindt van 28 augustus tot en met 3 september 2017 in Valencia. Wij wensen Cato heel veel succes, van harte proficiat met deze uitnodiging!
24 febuari 2017

Persbericht: Frank Geers

Het volgende persbericht is vandaag verzonden:
Frank Geers, trainer/coach van Union Dames 1 heeft aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen als trainer/coach van Dames 1. Frank is uitgenodigd om deel te nemen aan een Internationale trainersopleiding.
 
[ ..lees meer ]
21 febuari 2017

MA1 kampioen!

MA1 zaal kampioen 2016/2017!  Na een succesvol zaal seizoen hebben we afgesloten met een champagne slagroomtaart (gevecht)!
19 febuari 2017

JC3 kampioen

JC3 ongeslagen kampioen!
19 febuari 2017

Scheidsrechters gevraagd!! 
Geen wedstrijd zonder scheidsrechters. Daar zijn we ons allemaal wel van bewust. Maar dan moeten die scheidsrechters ook ergens vandaan komen. Naast de jeugd , die het grootste deel invult , zijn er ook een aantal ouderen actief.
[ ..lees meer ]
18 febuari 2017

Geen trainingen voor junioren en jongste jeugd in krokusvakantie

Voor de junioren en jongste jeugd zijn er in de krokusvakantie geen trainingen.
16 febuari 2017

42e editie Internationaal C-Toernooi, 3 en 4 juni 2017, inschrijving geopend

Wij zijn al weer druk bezig met de organisatie van de 42e editie van het Internationale C-Toernooi dat op 3 en 4 juni 2017 wordt gehouden.
[ ..lees meer ]


Bijlage: aanmeldingsformulier 2017, algemeen.docx
14 febuari 2017

Oefenwedstrijden

In de bijlage de oefenwedstrijden thuis tot begin competitie


Bijlage: thuiswedstrijden in voorbereiding.docx
13 febuari 2017

MA4 kampioen

In een spannende poule waar ieder team aan elkaar gewaagd was hebben wij gisteren in de voorlaatste wedstrijd ons kampioenschap veilig gesteld. We gingen richting Wageningen met de wetenschap, dat we nog 1 punt moesten halen om kampioen te worden.
[ ..lees meer ]
13 febuari 2017

MC3 kampioen

Nog een wedstrijd te gaan, maar nu al virtueel kampioen.
12 febuari 2017

JA2 kampioen

Vandaag is de JA2 (ongeslagen) kampioen geworden. Het team (Jules, Jip, Oliver, Huub, Boudewijn, Matthijs, Maarten, Ruben, Pepijn S, Iwan, Luuc V en Jens) met trainer/coach Pepijn Raasveld heeft alle wedstrijden gewonnen. De competitie was kort, ook omdat de eerste speeldag vanwege de sneeuw kwam te vervallen. Vandaag in Gorssel hebben we de
[ ..lees meer ]
12 febuari 2017

In Memoriam Janneke Brink

Afgelopen zondag 22 januari is op 31-jarige leeftijd Janneke Brink ten gevolge van een noodlottig ongeval overleden. Janneke was speelster van dames 9 en vriendin van ons lid Mattijs. Vandaag, zaterdag 28 januari, is afscheid van haar genomen.
 
[ ..lees meer ]


Bijlage: In Memoriam Janneke Brink.pdf
7 febuari 2017

Kabouterhockey op Union

Het Kabouterhockey/Funkey gaat weer van start op R.K.H.V. Union!
 
Vanaf 8 maart 2017 zullen op Union weer de Kabouterhockey trainingen plaatsvinden. Kinderen van 3,5 tot 6 jaar zijn van harte welkom om op een spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.
 
[ ..lees meer ]
7 febuari 2017

In Memoriam Friso van Raalten “Erelid” RKHV Union


Afgelopen woensdag 18 januari 2017 is op 85-jarige leeftijd Friso van Raalten overleden. Friso was "Erelid” van RKHV Union.
 
[ ..lees meer ]


Bijlage: In Memoriam Friso van Raalten.pdf
6 febuari 2017

JB2 kampioen

Oh oh oh, wat een spannende zondag is het voor de JB2 geweest. Met kans om zaalkampioen te worden zijn we  zondagmiddag  vol verwachting en gezonde spanning richting Arnhem vertrokken. Het was nog geen gelopen race, Union JB2 stond voorafgaand aan de zondag wedstrijden weliswaar op de eerste plek (met een positief
[ ..lees meer ]
5 febuari 2017

MB1 kampioen

Na 2 super spannende wedstrijden zijn we vandaag kampioen geworden.  De eerste wedstrijd hadden we erg veel spanning en verliep de wedstrijd een beetje chaotisch. Toch hebben we dat ene puntje gepakt. De tweede wedstrijd gingen we goed in en hebben we de 3 punten van Beuningen mee genomen en zijn daarmee kampioen geworden.
5 febuari 2017

MA2 kampioen

Een heel spannende zaalcompetitie in de 1e klasse werd na een 4-2 winst op stadsgenoot QZ door Union MA2 afgesloten met een 2-1 overwinning op Beuningen. Nadat NMHC en Union wekenlang gelijk op gingen werd NMHC op de laatste speeldag nipt verslagen door Kromhouters en kon MA2 aan een ontspannen laatste wedstrijd beginnen. Die mocht
[ ..lees meer ]
5 febuari 2017

MC4 kampioen

Na 8 overwinningen -met klinkende cijfers- op rij zijn de meiden van MC4 nu al verzekerd van het zaalkampioenschap. De meiden hebben er met z’n allen hard voor gewerkt, een echte teamprestatie. Wij zijn trots op deze kanjers!
5 febuari 2017

HockeyWerkt Hockeyschool

HockeyWerkt Hockeyschool
Na de winterstop start HockeyWerkt weer met de HW Hockeyschool op Union . Dus ben je een echte hockeyfanaat en krijg je geen genoeg van hockey? Wil je alles uit jezelf halen? Of wil je simpelweg extra techniektraining? Dan kan HW Hockeyschool iets voor jou betekenen!
[ ..lees meer ]
1 febuari 2017


Inloggen