hockey veteranen

Leeftijd kan op een gegeven moment een issue worden als tegenstanders 10 tot 15 jaar jonger zijn. In plaats van dan te stoppen, kan er doorstroming plaatsvinden van de senioren naar de veteranen/veterinnen. Ook deze fanatieke dames en heren kunnen nog gewoon competitie blijven spelen.

De leeftijd groep van 30 jaar (dames) of 35 jaar (heren) speelt in de veteranen competitie. Veteranen 45+ of veteranen-L is de cateogrie vanaf 45 jaar (dames) of 50 jaar (heren). Velen van hen spelen al decennia bij Union. Dit zijn de doorgewinterde hockeyers die het fanatisme van de jeugd hebben en de ervaring van de oude rotten.

De teams trainen doordeweeks en spelen op zondag competitie. 
Na afloop is de derde helft ook een belangrijk onderdeel. De gezelligheid tussen de verschillende teams op zondagen op het terras is aanstekelijk en lijkt toe te nemen met de leeftijd! Op deze manier draagt Union enorm bij aan de vitaliteit en het sociale netwerk van onze leden. Hele gezinnen met jonge kinderen zijn vaak te vinden op de club op wedstrijdzondagen. 

Ben je enthousiast geworden, maar weet je niet zeker of je meteen lid wil worden? 
Kom dan eerst een keer proefdraaien! Je bent van harte welkom 3 keer mee te komen trainen. Speel je liever geen competitie? Ook dat is mogelijk bij Union. Lees dan verder bij 'Overige hockeysoorten' onder het kopje 'Trimhockey'.