20 September

De evenementencommissie stelt zich voor

Nieuws afbeelding

Lieve Unionleden,

Hierbij willen we ons voorstellen als evenementencommissie. We hebben ondertussen al veel gedaan, maar misschien is het nog niet duidelijk wie de gezichten zijn achter deze commissie.

 

We vinden het fijn dat we kunnen hockeyen en dat er weer activiteiten op de club mogen plaatsvinden. Het is leuk om te zien dat de toernooien, Fancy Fair en TD's met pitchercompetitie door jullie goed zijn bevallen.

 

Voor het hockeyjaar 2021/2022 zijn we al druk bezig met het plannen van nieuwe evenementen, waaronder TD's op 10 oktober en 14 november en het Oktoberfest op 22 oktober.

 

Dit kunnen wij natuurlijk nooit alleen en daarom vragen wij jullie om een evenement te adopteren en als team dit te organiseren. Staat er iets tussen dat je leuk lijkt om als team te organiseren, laat dit dan aan ons weten.

 

Daarnaast zijn ideeën natuurlijk altijd welkom. De commissie vergadert eens in de maand en als je het leuk lijkt om een keer aan te sluiten in deze vergadering mag dat. Laat dat dan even weten door een berichtje te sturen naar [email protected]

 

Sportieve groet,

De evementencie

Laura, Josje, Nour, Adrian en Kristel (staat niet op de foto)