Nieuws

Union talenten Koen en Eefke in Nederland Onder 16

 28-9-2022 |  Tophockey

Afgelopen weken vonden op Kampong in Utrecht de selecties plaats voor Nederland Onder 16. Koen Meijerink (Union JO16-1) en Eefke Winkelhorst (Union MO16-1) zijn allebei geselecteerd voor dit nationale jeugdteam. Heel Union is trots op jullie ontwikkeling en wensen jullie heel veel plezier en succes in Oranje! ...

Vind je Fluiten vervelend en heb je daar graag wat hulp bij?

 28-9-2022 |  Scheidsrechters

Neem dan zodra je weet dat je moet fluiten contact met ons op!
 
Als je graag een steuntje in de rug wilt bij het fluiten, dan kunnen we scheidsrechterbegeleiders inzetten op jouw wedstrijd om jou te helpen.
We fluiten niet voor je maar staan je wel bij met tips en zijn een steuntje in de rug door met je mee te kijken tijdens de wedstrijd.

Scheidsrechtersbegeleiding – Kleine moeite (4x3 uur in een seizoen), groot plezier!

 28-9-2022 |  Scheidsrechters

Beste leden van Union en ouders,

Zoals jullie weten is er niks lastiger dan fluiten, zeker als je net begint.

Jeugdleden behalen vanaf de B jeugd een scheidsrechterskaart en sommigen fluiten ook daarvoor al de jongste jeugd zonder kaart. Echter veel jeugdleden vinden de eerste periode van fluiten niet prettig of soms zelfs eng.

TD 9 oktober 2022

 24-9-2022 |  Evenementenfeesten

Het is weer zover πŸ€©πŸ•ΊπŸ½ Op zondag 9 oktober zal de eerste TD van dit seizoen plaatsvinden, en wat voor één….. Union viert haar lustrum dit seizoen! Geheel in thema van het 90-jarig bestaan van Union, zal het thema van de TD dan ook 90’s zijn. πŸ•ΊπŸ½ Uiteraard zal er een dj aanwezig zijn, maar daar bovenop is er ook nog een speciale actie: een gepersonaliseerde pitcher per team a ...

Hockey

Lid Worden

Leuk als je lid wilt worden!
Je bent van harte welkom.

Informatie


Wil je je inschrijven?
Je vindt het inschrijfformulier hier.

Inschrijfformulier


Hoeveel kost het lidmaatschap?
Die informatie vind je hier.

Contributie