Nieuws

Vacatures: penningmeester en bestuurslid Tophockey

 18-10-2020 |  Vereniging

Union is snel op zoek naar versterking van het huidige bestuur. Daarom zoeken wij een penningmeester en een bestuurslid Tophockey.

Je leest er hier meer over: http://www.unionhockey.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=onzeclub_vacatures&menu=1. ...

Programma jeugd 31 oktober en 7 november

 15-10-2020 |  Junioren

De KNHB heeft alle geplande wedstrijden tot en met 11 november afgelast. Voor bovengenoemde zaterdagen wordt er in samenwerking met de jeugdcommissie voor alle junioren en jongste jeugd teams een alternatief programma binnen Union uitgewerkt. Daarover volgende week meer. Reserveer nu vast zaterdagen 31 oktober en 7 november voor een hockeywedstrijd.

...

Update nieuwe maatregelen

 13-10-2020 |  Vereniging

In de strijd tegen het coronavirus heeft het kabinet besloten om vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur voor minimaal 4 weken de volgende maatregelen te treffen.

Kan Union op jouw stem rekenen?

 11-10-2020 |  Vereniging

Wij doen mee aan de Rabobank Clubsupport. De Rabobank geeft subsidie aan clubs als ze een specifiek doel hebben. Maar… die subsidie krijgt een club alleen als er genoeg stemmen worden uitgebracht. Daarom hebben we jouw hulp en van al je familie en vrienden nodig.

Wij doen mee met dit doel:

Hockey

Lid Worden

Leuk als je lid wilt worden!
Je bent van harte welkom.

Informatie


Wil je je inschrijven?
Je vindt het inschrijfformulier hier.

Inschrijfformulier


Hoeveel kost het lidmaatschap?
Die informatie vind je hier.

Contributie