coachavonden maandag 26 augustus

Maandag 26 augustus coachavond coaches jongste jeugd 19.30 clubhuis 21.00 coach avond coaches junioren clubhuis Tevens is dat het moment om de keeperstassen op te halen. Nadere informatie volgt.
15 augustus 2019

Funkey op Union

Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om kinderen tussen de 3,5 tot 6 jaar oud leuk en op een natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey. Funkey is meer dan hockey. Plezier in bewegen staat voorop. Vandaar de naam Funkey: FUN in goed leren bewegen, dat is de KEY.
 
[ ..lees meer ]
13 augustus 2019

Schema uitwisseling Union/NMHC/QZ

Op maandag 26 augustus starten alle trainingen. Die dag zijn ook de coachavonden voor de coaches junioren en jongste jeugd. Jongste jeugd 19.30 uur in het clubhuis Junioren 21.00 uur in het clubhuis Tevens kunnen die avond de keeperstassen worden opgehaald. Zaterdag 31 augustus is een oefenwedstrijd voor alle junioren - en
[ ..lees meer ]


Bijlage: Uitwisseling Union NMHC QZ 31082019.xlsx
10 augustus 2019

Zorg voor een vliegende start van onze Dames en Heren 1!

Na de zinderende competitie van afgelopen seizoen en een bloedhete zomervakantie zijn onze beste spelers en speelsters er weer helemaal klaar voor. De voorbereiding van het nieuwe seizoen voor Heren en Dames 1 is gestart. En ze hebben er zin in!
 
[ ..lees meer ]
9 augustus 2019

Speelsters gezocht

Union Dames 2 (Reserve Hoofdklasse) is op zoek naar speelsters. Ben jij een enthousiaste hockeyster die met ons 2x per week wil trainen & strijden om het kampioenschap? Dan zijn we op zoek naar jou! 
Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar [email protected]
6 augustus 2019

Bericht met betrekking tot uitgifte shirts (ruilen) en uitgifte shirts nieuwe leden;

Beste leden, nieuwe leden,
Graag informeren we jullie over de uitgifte van de union shirts.
Leden die ingeleverd hebben en retour dienen te ontvangen
Voor deze groep leden geldt dat zodra de beschikbare maten aanwezig zijn er een mail verzonden zal worden waarna het  shirt af te halen is. 
[ ..lees meer ]
3 augustus 2019

Trainingen en wedstrijden in voorbereiding tot maandag 26 augustus

In de bijlage de reserveringen voor trainingen en wedstrijden tot maandag 26 augustus. Op die dag gaat het reguliere trainingsschema in en gelden de trainingstijden uit dat schema.


Bijlage: Schema trainingen voorbereiding.xlsx
7 juli 2019

Union start pilot met MC2

We starten een pilot met MC2. Dit team wordt komend seizoen een echt opleidingsteam. Dit betekent dat MC2 net zo vaak gaat trainen als het eerstelijnsteam MC1.
[ ..lees meer ]
1 juli 2019

We hebben een nieuwe sponsorcommissie

Union heeft een nieuwe sponsorcommissie. In de commissie zitten Ron Doornink, Walter Fauser, Poen Buijs, Bas Janssen, Jeroen Appel en Martijn Jacobs. Tijdens de eerste bijeenkomst zijn er samen met penningmeester Roel Straetemans en voorzitter Marie-Jeanne Giesberts direct plannen gemaakt over de invulling van de commissie.
[ ..lees meer ]
26 juni 2019

Teamindeling en start seizoen 2019-2020

De teamindeling voor junioren en jongste jeugd is bekend vanaf maandag 1 juli. Voor zover mogelijk geldt dat ook voor de trainingstijden. De trainingen voor alle teams starten op maandag 26 augustus. De coachavonden voor de junioren en jongste jeugd zijn eveneens op maandag 26 augustus.  Voor een aantal teams start de
[ ..lees meer ]
19 juni 2019

Volvo clubbonus!

€ 500 of € 1000 VOOR JE CLUB! DANKZIJ DE CLUBBONUS ONTVANGEN DE HOCKEYVERENIGINGEN, WAARMEE HENK SCHOLTEN | VOLVO EEN SAMENWERKING HEEFT € 1.000! BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE AUTO! EN €500 BIJ AANSCHAF VAN EEN AUTO DIE VOORZIEN IS VAN HET VOLVO SELEKT LABEL
[ ..lees meer ]


Bijlage: 028_HenkScholtenArnhem_HCB_Advertentie_264x186_RKHVUNION.pdf
18 mei 2019


Inloggen