Tophockey 10 Juni

Union H1 door naar tweede ronde Play-Offs 15 & 16 juni

Nieuws afbeelding Union Heren 1 plaatst zich ten kosten van Houten H1 voor de tweede ronde van de play-offs voor promotie naar de Overgangsklasse. In een spannende en aan elkaar gewaagde tweestrijd speelde H1 afgelopen zaterdag (1-0 verlies) en afgelopen zondag (2-0 winst) tegen de mannen van Houten. Na een zware eerste wedstrijd op zaterdag was de opdracht voor Union duidelijk: winnen, en het liefst met twee doelpunten verschil. Vlak voor rust maakte Pier Sinia de 1-0 waardoor het over twee wedstrijden gelijk stond. In een thriller van een tweede helft maakte Huib van Balen 1 minuut voor tijd de bevrijdende 2-0 met een prachtige lob over de keeper van Houten.

Hierdoor plaatst Union H1 zich voor de tweede ronde van de play-offs en staat komend weekend Naarden H1 op het programma. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor de Overgangsklasse in het volgende seizoen. De wedstrijden op zaterdag (uit) en zondag (thuis op de Kluis!) worden om 16.00 gespeeld.