11 November

Union Fancy Fair

Nieuws afbeelding

Om de club te steunen organiseert Union een ‘Fancy Fair’! De opbrengst gaat naar Union. Op die manier steun jij als lid met deze actie je club. Het idee is om bruikbare tweedehands spullen te verzamelen van de leden van Union. Deze kunnen dan op de ‘Fancy Fair’ geveild worden. Leden leveren zo iets moois waarmee ze anderen blij kunnen maken, en krijgen vervolgens de kans om zelf ook wat moois in de wacht te slepen.

Door spullen te hergebruiken draagt Union ook nog eens bij aan duurzaamheid! Dus heb jij nog spullen die al jaren in je kelder staan en waar je van af wilt, twijfel dan niet langer en doneer ze aan de ‘Fancy Fair’! Als voorbeelden kun je denken aan een sierklok, iets bijzonders, maar ook aan boeken of een voetbaltafel. In het geval dat je Union gerelateerde hockeyspullen hebt, ontvangen wij die ook graag voor de veiling dan wel ter versiering van het clubhuis!

Kortom, spullen van (relatieve) waarde die je zelf niet meer gebruikt, maar waar je een ander een plezier mee kunt doen. De datum van de veiling zal later bekend worden gemaakt.

Doe je mee?

Lijkt het je wat om mee te doen? Stuur ons dan een foto en een korte informatieve omschrijving van het voorwerp dat je wilt laten veilen naar [email protected]. We zien je inzending graag tegemoet!

Spullen inleveren

De spullen worden naar Union gebracht. Spullen kunnen worden ingeleverd op zaterdag 14 november, zaterdag 21 november of zaterdag 28 november tussen 10:00 en 14:00 uur.